Avís Legal

Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del web www.eltiberi.com que és de titularitat de EL TIBERI 1981, S.L.

La navegació pel lloc web del propietari de la web atribueix la condició d’usuari del mateix i suposa l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, susceptibles de patir modificacions.

L’usuari està obligat a fer un ús correcte del web de conformitat amb la llei, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. L’usuari respondrà davant el propietari de la web o davant tercers pels danys i perjudicis que puguin sorgir com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Identificació i comunicacions

El propietari del web en compliment de llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç Electrònics (LSSI), l’informa que:

La seva denominació social és: EL TIBERI 1981, S.L.

El seu nom comercial és:  EL TIBERI

El seu CIF és: B55682512

El seu domicili social es troba a: Marti D’ardenya, 5 – 43001 Tarragona

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diversos mitjans de contacte que es detallen a continuació:

Telèfon: +34 977 24 28 96

E-Mail: info@eltiberi.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i el propietari del lloc web es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es duguin a terme a través de correu postal o qualsevol altre mitjà detallat anteriorment.

Condicions d’accés i ús

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant això, el propietari del web pot condicionar l’ús d’alguns dels serveis oferts en el seu lloc web al previ emplenament del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes les dades que comuniqui al propietari de la web i serà únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que dugui a terme.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis del propietari del web ia no utilitzar-los per, entre d’altres:

  • Difusió de continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei oa l’ordre públic.
  • Introduir en les xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, danyar, interrompre o generar errors o danys en les dades, documents electrònics en les dades o en els sistemes físics i lògics del propietari del lloc web o de tercers, així com obstaculitzar l’ accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el propietari de la pàgina web presta els seus serveis.
  • Intentar obtenir accés als comptes de correu electrònic d’altres usuaris oa àrees restringides dels sistemes informàtics del propietari del web o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
  • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del propietari del web o tercers.
  • Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
  • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que compti amb el permís del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
  • Demani dades amb finalitats publicitàries i enviar publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia i programari, així com els seus disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra, la propietat pertany al propietari de la web sense que puguin entendre cedits a l’ usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els seus continguts i dur a terme, si cal, còpies privades autoritzades, sempre que els elements reproduïts no es transfereixen a tercers, o s’instal·len en els servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació. A més, tots les marques, noms comercials o distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del propietari del web sense que pot entendre que l’ús o accés al mateix atribueix al dret sobre els mateixos.

Queda prohibida la distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzada pel titular dels drets d’explotació.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas, l’existència de relacions entre el propietari de la web i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del propietari del web dels seus continguts o serveis. Aquells que vulguin establir un hiperenllaç prèviament, haurà de sol·licitar autorització per escrit al propietari del web. En qualsevol cas, l’hiperenllaç només permetrà l’accés a la pàgina principal o pàgina d’inici del nostre lloc web. Així mateix, Vostè haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre el propietari del web o incloure continguts il·lícits contraris als bons usos i l’ordre.

El propietari del web no és responsable de l’ús que cada usuari de als materials disponibles en aquest lloc web ni de les accions que dugui a terme en base als mateixos.

Exclusió de garanties i responsabilitat

El contingut d’aquest lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tot el contingut, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

El propietari de la pàgina web exclou, fins on li permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d’accés al web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del web o dels serveis que s’ofereixen.

 b) La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades d’usuari.

 c) L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal, com a resultat de l’ús incorrecte del lloc web. En particular ia tall d’exemple, el propietari del web no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com les normativa sobre competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, el propietari del web declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest lloc web i no és gestionada directament per nosaltres. La funció dels enllaços que apareixen en aquest lloc web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts que podrien ampliar els continguts oferts per aquest lloc web. El propietari del web no garanteix ni és responsable del funcionament o de l’accés als llocs enllaçats, ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable dels resultats obtinguts. El propietari de la pàgina web no és responsable de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

Publicacions

La informació administrativa facilitada a través d’aquest lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que han d’estar formalment publicats en els butlletins oficials de les administracions públiques, que són l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

Desplaça cap amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continues amb la navegació pel web de El Tiberi entenem que acceptes el seu ús. Per a més informació visita la   
Privacidad