El Tiberi cuina des de 1981

El primer bufet de Cuina Tradicional Catalana de la província de Tarragona

tiberi antiga M.LLuisa Casas
Maria Lluïsa Casas

Salvador Sellarés i Maria Lluïsa Casas van obrir El Tiberi el juny de 1980. Va ser el primer restaurant de la província de Tarragona en oferir un bufet amb el distintiu de Cuina Tradicional Catalana.

L’any 1990 el seu fill Albert agafà les regnes del negoci mantenint el mateix estil de cuina que fins a dia d’avui, més de 40 anys després, ha agradat tant al nostre públic i ha convertit El Tiberi en un dels restaurants de referència de la província de Tarragona.

antiga obertura el tiberi

Hem arribat fins on som perquè hem cregut en la cuina de sempre, en les tradicions i en la nostra terra. Sentim un profund respecte cap al nostre entorn i és per això que sempre hem ofert una cuina que parla de les estacions de l’any, de productes naturals i de proximitat, de l’horta i de la mar.

20211230_122525

Actualment ens sentim orgullosos de poder oferir un menú amb més de 40 plats d’elaboració tradicional que resumeix l’experiència de tots aquests anys entre fogons i que continua delectant a tothom qui ens visita.

T’hi esperem ben aviat!

fes la teva reserva al 977 24 28 96

Desplaça cap amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continues amb la navegació pel web de El Tiberi entenem que acceptes el seu ús. Per a més informació visita la   
Privacidad