Per què agrada tant la cervesa artesana?

En els darrers anys el sector de la cervesa artesana ha agafat molta força; és un negoci en constant creixement i que cada cop guanya més adeptes. És fàcil preguntar-se, doncs, per què agrada tant la cervesa artesana?

Al fet que sigui una beguda cada cop més atractiva per al públic consumidor de cervesa, segur que hi tindrà a veure que més que una simple cervesa, aquest tipus de beguda s’ha convertit en una experiència, en un estil de vida. Ara les cerveses poden acompanyar perfectament un àpat en lloc de només un aperitiu o se’n poden fer tastos com si es tractessin de vins o caves.

Com el seu nom indica, la cervesa artesana és la que s’elabora seguint una recepta pròpia i diferent a les de la gran majoria, creada per mestres cervesers que li confereixen un sabor únic, diferent i personal per fer gaudir d’una experiència irrepetible al seu consumidor. La producció de la cervesa artesana és limitada i fuig de les grans produccions. I són aquestes produccions a petita escala les que fan de cada cervesa artesana un producte de propietats organolèptiques úniques al mercat.

Principals avantatges de la cervesa artesana sobre la industrial:

  • No conté additius artificials, ni durant el procés d’elaboració ni d’ingredients. La fermentació s’obté de forma natural i junt amb les notes típiques fruit de la barreja de malta, llúpol i llevat hi podem trobar addicionalment fruites, espècies i herbes que confereixen aromes i gustos únics aportant caràcter i personalitat a la cervesa.
  • És un producte que permet adaptar-se als gustos del client, per tant ens permet innovar.
  • És independent i social ja que com no pertany a grans fàbriques ni capitals, els beneficis queden a la localitat on s’elabora ajudant a l’economia local i al petit emprenedor.

Així doncs, trobem que la cervesa artesanal ofereix qualitat, diversitat i atenció personal.

cervesa Rosita

Cervesa Rosita

Un dels exemples més coneguts és el de la Cervesa Rosita.

Amb més d’una dècada d’experiència en el món cerveser, Cervesa Rosita entén la cervesa artesanal com un producte que es concep amb passió, arrelament als seus orígens i on cada tipus de cervesa aporta matisos diferents i amb un nexe d’unió: que cada recepta emocioni.

L’artesana del Gourmets

Rosita ha conquerit els millors someliers i xefs del món, està present en alguns dels millors restaurants amb estrelles Michelin com el de Juan María Arzak o en la seva època Ferran Adrià i Carme Ruscalleda.

Elaborada amb ingredients naturals, Cervesa Rosita és una artesana d’autor sense additius ni conservants, sense filtrar ni pasteuritzar, i combina maltes tipus Pielsen amb mel de flors del Perelló i aigua de les muntanyes de Prades. Internacionalment premiada ha estat present en 14 països, alguns d’ells de tradició cervesera com Austràlia, Finlàndia i Japó. Pots trobar més informació sobre la cervesa Rosita a https://www.cervezarosita.com/ .

T’han vingut ganes de prendre-te’n una de ben fresca? A El Tiberi hi trobaràs l’acompanyament ideal, bé sigui amb qualsevol dels plats que oferim al Bufet de Cuina Tradicional Catalana o amb alguna de les tapes que oferim tots els divendres i dissabtes nit.

Aquí et deixem la carta de tapes per si vols anar fent boca.

Bon profit!

Carta de tapes divendres i dissabtes nits
Desplaça cap amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continues amb la navegació pel web de El Tiberi entenem que acceptes el seu ús. Per a més informació visita la   
Privacidad